Please reload

Volg ons

06/11/2017

Dit is er weer één waar er alleen maar verliezers zijn. Tante Riek is al wat ouder dus ik heb nog steeds zo’n mooi ouwerwets toestelletje. En dan bedoel ik geen Nokia, maar zo’n eentje waar nog een kabel aan zit, zeg maar een draaiphone.

17/10/2017

Stel… je hebt een hotel.

Vaak wordt gedacht dat de klantervaring alleen te maken heeft met het contact met de medewerker. Hoewel dit contact essentieel is, is dit niet het enige waar een bedrijf invloed op heeft. Flabberguest gebruikt, ongeacht de bedrijfstak, dezelfde stappen om met de klantervaringen aan de slag te gaan. De customer journey is hierin altijd de leidraad. Door met de customer journey aan de slag te gaan creëer je een win-win-win situatie voor klant medewerker en bedrijf. Hieronder kun je lezen welke 5 stappen wij nemen. Met deze stappen kunnen jij en je team zelf aan de slag om jullie hotel nog leuker te maken dan het al is en tegelijkertijd nog hechter met je team worden (zoals gezegd uiteraard ook bij andere beroepstakken uit te voeren).

In dit voorbeeld gaan we er vanuit dat de customer journey al in kaart is gebracht en pakken we daar een gedeelte van beet. Een andere belangrijke noot voor dit verhaal is dat we er nu ook even vanuit gaan dat de basis goed is. Dus goe...

02/10/2017

Maar wat doen die apenkoppen nou. In dat berichie van ze, staat alleen de grootste en duurste bundel om te activeren. Alsof dat de enigste optie is. Ja dan vinnik dat je de boel weer loopt te flessen.

27/09/2017

Op zich allemaal niet zo’n ramp, het verstoort alleen wel een beetje het ff-helemaal-niks-doen-behalve-genieten-momentje.

Please reload

  • I like you!
  • linke soep
  • tweet tweet

27/09/2017

Please reload

Recente berichten
Zoeken op tags
Archief
Please reload

leesvoer

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon

06-42999391

Schiekade 189, Schieblock 509 3013 BR Rotterdam

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now